Digiapua treeneihin

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Kuka olen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin placerat, neque nec posuere tincidunt, dolor libero pharetra ex, nec iaculis metus nibh a libero. Suspendisse laoreet neque et commodo viverra. Nullam vestibulum urna sed turpis fringilla, ac sollicitudin augue interdum.

Proin congue enim imperdiet tincidunt vulputate. Donec hendrerit, neque nec condimentum posuere, metus ipsum lacinia quam, eget porta nibh purus vel risus.

Palautetta valmennettaviltani

"Todellakin paras valmennus mihin koskaan osallistunu ja niitä on ollu monia. Treenaminen mielekästä kun uskaltaa syödä ja näkee kuinka se vaikuttaa tuloskehitykseen.

Lisäksi treenejä vaan se kolme viikossa jotka helppo toteuttaa ja jää aikaa muuhunkin. Salilta lähtiessä seuraavia treenejä jäi jo odottamaan."

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

"Siis se oli aivan ylihuippu ja pitkästä aikaa on oikeesti kipinä ja motivaatiota lähtä sinne salille ja selkäkään ei oo enää iltasin niin kipee, huomattavasti vaivattomammin pääsee sängystä ylös 😀

Viimeinkin olen uskaltanut oikeesti lisätä sitä rautaa tankoon ja huomannut et mähän pystyn tähän. Suuren suuri KIITOS tästä kuluneesta 12 viikosta, tää on ollut paras sijoitus koskaan omaan hyvinvointiin <3"

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

"Kokonaisuudessaan olen hyvin tyytyväinen tähän valmennukseen. Ennen tätä treenaamiseni ja syömiseni oli hiukan hukassa.

Valmennus ylitti odotukset ja ennen kaikkea opetti fiksuun tekemiseen jatkossakin."

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

"Loistava kokonaisuus. Nopeesti sai vastauksen jos joku mietitytti ja oli selkeät vastaukset.

Ehdottomasti paras treeniohjelma mitä ollut. Motivoiva."

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Vahva Nainen -valmennus starttaa jälleen keväällä 2022!

Haluatko lisää voimaa ja lihasmassaa? Inspiraatiota alkulämmittelyihin? Tuloksekasta ja nousujohteista harjoittelua yhdistettynä joustavaan, terveyttä ja tavoitteita tukevaan syömiseen?

044 3022323 | teresa.pt@outlook.com

vismapaybanneri