Takakyykkyyn seuraavat 10 kg 5 askeleen prosessin avulla

Hei! Mahtavaa, että olet kiinnostunut kyykyn kehittämisestä ja haluat sun saada tuloskehityksen nousuun - ja mä haluan auttaa sua siinä! <3

Sä pystyt OIKEASTI nostamaan enemmän, kuin uskotkaan - ja uskon täysin siihen, että sulla on KAIKKI mahdollisuudet tehdä vielä kadehdittavan kovia kyykkytuloksia!

Alla olevalla videolla käyn läpi 5 askeleen prosessin, jota hyödyntämällä saat sun tuloskehityksen nousuun takakyykyssä (ja muissakin liikkeissä!).

Jos koet videon hyödylliseksi, jaa ihmeessä linkki tälle sivulle myös ystävällesi! =)

Jos sulla herää mitä tahansa kysyttävää videosta, voit laittaa mulle viestiä Instagramissa @teresahuhtinen niin jutellaa yhdessä lisää!

Antoisia hetkiä videon parissa! <3

Jos et halua enää lisää tietoa, vaan nyt niitä TULOKSIA - ilmoittaudu mukaan SQUAT CHALLENGE -valmennukseen!

Squat Challenge on nimensä mukaisesti kyykyn kehittämiseen keskittyvä 8 viikon verkkovalmennus, jossa viet jalkojen voimatasot uudelle levelille ja saat lisää muotoja reisiin ja pakaroihin!

Valmennuksessa vahvistat jalkojen lisäksi keskivartaloa ja myös kehon muut lihasryhmät sekä liikesuunnat ovat huomioituna treeneissä.

Valmennuksessa nostat takakyykyn tulostasi jopa 10-15kg vain 8 viikon aikana!

Saat valmennuksen nyt etuhintaan 79 € (norm. 119 €) pääsiäisen ajan eli 1.4.2024 klo 23.59 saakka, kun käytät kassalla koodia: "EARLYBIRD" <3

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan alapuolelta!

13
11
12
2
7
5
Vahva Nainen | Teresa Martikkala

LIITY MUKAAN VAHVA NAINEN-YHTEISÖÖN!

Kaipaatko motivaatiota treeniin? Haluatko kehittyä vahvemmaksi ja treenata fiksummin? Nopeita ruokavinkkejä? Tilaa uutiskirjeeni ja saat ilmaiseksi valmennusvinkkejäni joka viikko! Mukana jo 1200+ upeaa naista!

HALUAN LIITTYÄ VAHVA NAINEN -YHTEISÖÖN!

Vahvistaaksesi, että haluat olla mukana Vahva Nainen -yhteisössä, klikkaa alla olevaa painiketta. Klikkaamalla painiketta vahvistat samalla, että saan lähettää sinulle...

  • Ilmaisia materiaaleja, kuten oppaita, muistilistoja ja työkirjoja
  • Vahvan Naisen -viikkokirjeen, jossa jaan parhaita valmennusvinkkejäni sinulle ilmaiseksi
  • Markkinointiviestejä, joissa on parhaat tarjoukset kaikkiin valmennuksiin (näitä et saa mistään muualta)
  • Tietoa tulevista kursseista ja yhteistyökumppanuuksista

Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, painamalla viestien lopussa olevaa "unsubscribe" -linkkiä. Poistuessasi listalta, EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti, poistan kaikki tiedot järjestelmästä. Valitettavasti en pysty lupaamaan, että voit liittyä sähköpostilistalle toisella kerralla. En koskaan spämmää ja pidän sähköpostisi turvallisena. Lue sivustoni tietosuojaseloste.