Vahva ja suorituskykyinen keho

Terveyttä ja hyvinvointia edistäen - ei niiden kustannuksella

Vahva Nainen kehittää suorituskykyään tukemaan energistä ja hyvinvoivaa elämää – tuloksista tinkimättä

Parhaimmillaan voimaharjoittelu tuo lisää itsevarmuutta, pystyvyyden tunnetta, voimaa ja liikkuvuutta sekä muokkaa kehonkoostumusta, kehittää suoritus- ja toimintakykyä sekä antaa lisää energiaa ja jaksamista arkeen.

Harjoittelun EI tulisi viedä kaikkia olemassa olevia resursseja ja voimavaroja... Harjoittelun kuuluu TUODA hyviä asioita elämään!

Kovia tuloksia on mahdollista saada, vaikkei harjoittelulle uhraisikaan koko elämää

Sinun siis EI tarvitse…

  • Treenata viikon jokaisena päivänä (tai edes 4-5 päivänä) ellet halua, ehdi tai jaksa – ja voit silti saada hyviä tuloksia
  • Syödä minkään tietyn ruokavalion mukaan tai punnita ruokia ja laskea kaloreita pysyäksesi hyvässä kunnossa
  • Uhrata sosiaalisia suhteitasi ja kaikkea vapaa-aikaasi päästäksesi eteenpäin harjoittelussasi, edistääksesi hyvinvointiasi ja terveyttäsi tai ollaksesi hyvässä kunnossa fyysisesti

Liiallinen tai (jatkuva) liian kovaa treenaaminen, turhat rajoitteet, säännöt ja väärät uskomukset koskien liikuntaa ja syömistä voivat haukata (turhaan) ISON palan elämästä, voimavaroista ja hyvinvoinnista.

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Vahva Nainen -sivuston tavoitteena on antaa sinulle työkaluja treenitulosten kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen niin, että pystyt samalla elämään merkityksellistä ja palkitsevaa elämää myös muilla elämän osa-alueilla. <3

Palautetta valmennettaviltani

Tapaamisissa kiinnitetään paljon huomioita oikeaoppiseen tekniikkaan ja Teresa tarjoaa paljon hyödyllistä informaatiota ja vinkkejä harjoittelun tueksi. Lisäksi harjoittelu oli miellyttävää, sillä Teresa huomioi hyvin valmennettavan osaamisen ja tarjosi lisää haastetta tai antoi vinkkejä siihen, miten treenaamiseen saa nostettua seuraavalle tasolle. Tapaamisissa ei siis todellakaan jäädä ’’junnaamaan paikoilleen’’.

Iida-Maria

Jyväskylä

Minä, joka en mielestäni ollut ollenkaan sali-ihminen, oon innostunut salitreeneistä! On ollut aika ihmeellistä huomata kuinka oma kroppa alkaa sanomaan, että nyt olis aika mennä treenaamaan, kun sitä vaan kuuntelee. Ja muutoinkin on se oma hyvä olo on alkanut kiinnostaa paljon enemmän. Ihan supersuper tyytyväinen oon ollut siihen päätökseen, että haluun treenata PT:n kanssa ja hirvittävä tuuri kävi, että sain just sut valmentamaan mua.

Netta

Jyväskylä

Valmennuskokonaisuuden paras osa on vaikea valita, koska kokonaisuus oli uskomattoman hyvä. Nostaisin silti parhaaksi osaksi Teresan tavan valmentaa. Vaikka tekniikoiden oppiminen sekä hiominen oli minulle enemmän kuin mielekästä puuhaa, ei siinä olisi onnistuttu ilman Teresan positiivista, motivoivaa sekä hyvällä tavalla periksiantamatonta valmennustapaa. Treeneissä oli varma ja turvallinen olo oppia sekä tehdä uutta, sillä tekniikat sekä niiden takana oleva perustyö tehtiin kunnolla eikä niistä luistettu, vaikka kuinka olisi itsellä ollut intoa vain lisätä kiekkoa kiekon perään.

Anna-Kaisa

Jyväskylä

Mun mielestä olet aivan mahtava siinä mitä teet, ja muutenkin huipputyyppi. Olet todella kannustava, positiivinen ja huolehdit siitä, että treeni tehdään oikein ja tehokkaasti. Jaat paljon tietoa, sinun kanssa treenatessa tietää miksi tekee näin tai näin, eikä vain ”apinana” tee niin kuin käsketään. Sinulta sain paljon motivaatiota ja uskoa itseeni, siihen että PYSTYN! Ja tämä oli kyllä ihan sinun ansiota.

Irina

Jyväskylä

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Vahva Nainen -valmennus starttaa jälleen keväällä 2022!

Haluatko lisää voimaa ja lihasmassaa? Inspiraatiota alkulämmittelyihin? Tuloksekasta ja nousujohteista harjoittelua yhdistettynä joustavaan, terveyttä ja tavoitteita tukevaan syömiseen?

044 3022323 | teresa.pt@outlook.com

vismapaybanneri