Vahva Nainen | Teresa Martikkala
Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Valmentajasi

Olen Teresa Huhtinen (ent. Martikkala), voimavalmentaja ja personal trainer sekä klassisen voimanoston kolminkertainen SM-mitalisti.

Olen myös yrittäjä ja äiti joten tiedän, ettei aina ole mahdollisuuksia treenata viittä kertaa viikossa (saati enempää...). Mutta onneksi hyviä tuloksia voi saada aikaan vähemmälläkin!

Kunhan treeniajan käyttää fiksusti. 😉

Aloin itse treenata systemaattisesti vuoden 2016 alussa ja sen jälkeen on tapahtunut mm. seuraavia asioita:

 • Olen kyykännyt 2,8 kertaa oman kehonpainoni verran rautaa (alle 57 kiloisena 145 kg ja myöhemmin alle 62 kiloisena 157 kg) ja koska aina joku epäilee tai kysyy niin kyllä – syväkyykystä, ilman kyykkytrikoita tai polvisiteitä 😀
 • Olen voittanut SM-kultaa (2017), SM-hopeaa (2018), SM-pronssia (2016), PM-hopeaa (2017) klassisessa voimanostossa sekä lisäksi saavuttanut 8. sijan Arnold Sports Festival pistekilpailuissa Barcelonassa ja viimeisimpänä kilpailin Euroopan Mestaruuskilpailuissa sijoittuen kahdeksanneksitoista
 • Olen auttanut satoja asiakkaitani nostamaan voimatasojaan ja suorituskykyään samoilla metodeilla, joita olen itse hyödyntänyt näiden vuosien aikana

Näiden vuosien aikana olen treenannut vaihtelevasti vain 2-4 kertaa viikossa… Eli en todellakaan ole käyttänyt harjoitteluun kaikkea aikaani ja energiaani. =)

Tällä hetkellä koen valtavaa paloa antaa eteenpäin niitä oppeja ja oivalluksia, joita olen oman nosto- ja valmennusurani aikana tehnyt. Haluan, että sinäkin pystyt kokemaan samanlaista pystyvyyden ja onnistumisen tunnetta, joita olen itse vuosien aikana kokenut.

Vaikka valmennukseeni on ajeltu jopa 100km päästä, tiedän ettei kaikilla ole tähän mahdollisuutta. Olen myös joutunut myymään ”ei oota”, kun valmennuspaikat ovat olleet täynnä…

Haluan tarjota sinulle apua matkallesi kohti vahvempaa ja suorituskykyisempää kehoa, asuit sitten missä päin Suomea tahansa. Haluan tarjota apua sinulle, joka ehkä olet kysynyt paikkaa valmennukseeni aikaisemmin, enkä ole sitä sinulle pystynyt tarjoamaan.

Siksi olen luonut Vahva Nainen -sivuston.

Olen ohjannut tuhansia yksilövalmennustunteja ja valmentanut satoja henkilökohtaisia asiakkaita. Valmennettavani kuvailevat minua mm. omistautuneeksi, päämäärätietoiseksi ja asiantuntevaksi. Positiivisuus, aito välittäminen ja huomioonottaminen sekä kannustava ja tsemppaava valmennusote ovat myös aitoja asiakkailta tulleita kommentteja. <3

Toivon, että pystyn antamaan näitä samoja asioita sinulle myös verkon välityksellä erilaisten kurssien ja valmennusten avulla. <3

”AITO INNOSTUS TREENAAMISEEN, RAVITSEMUKSEEN JA HYVIIN ELÄMÄNTAPOIHIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA VÄLITTYY.”<3 - PIA

Tarinani

Vahva Nainen | Teresa Martikkala
Vahva Nainen | Teresa Martikkala
Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Liikunta on ollut osa minua koko elämäni ajan. Taustaltani löytyy monipuolista harjoittelua yli viidentoista vuoden ajalta mm. klassisesta baletista, katutanssilajeista sekä yleisurheilusta.

Myöhemmin kuntosaliharrastus ja ryhmäliikunta veivät minut mukanaan ja lopulta hurahdin voimailulajeihin. Aloitin kilpailemaan klassisessa voimanostossa vuoden 2016 alussa, jonka jälkeen olen saavuttanut mm. SM-hopeaa (2018), SM-kultaa (2017), PM-hopeaa (2017) ja SM-pronssia (2016), tehnyt yhden kyykyn suomenennätyksen sekä tullut valituksi Suomen maajoukkueeseen edustamaan Suomea Barcelonaan Arnold Sports Festival Europe -urheilutapahtumaan, jossa sijoituin kahdeksanneksi maailman kovimpien nostajien joukossa.

Lukion jälkeen lähdin opiskelemaan liikunta-alaa Tampereelle Varalan Urheiluopistoon. Aloitin liikunta-alan opintoni Liikunnanohjauksen peruskurssilta (LOK), josta jatkoin tutkinto-opiskelijaksi liikunnanohjauksen perustutkinnolle (LPT) ja valmistuin lopulta joulukuussa 2015 liikuntaneuvojaksi ja personal traineriksi.

Valmistumiseni jälkeen olen toiminut erilaisissa liikunta-alan työtehtävissä – aluksi työntekijänä ja viimeiset reilu neljä vuotta yrittäjänä. Koen olevani unelma-ammatissani ja on mahtavaa saada tehdä työtä, jota rakastaa!

KÄYDYT KOULUTUKSET

Minussa palaa sisällä halu kehittyä sekä kehittää itseäni niin urheilijana kuin valmentajanakin. Siksi haluan jatkuvasti opiskella uutta erilaisten jatkokoulutusten muodossa.

Alta löydät listauksen tämänhetkisistä koulutuksistani:

 • Voimavalmentaja koulutus (Trainer4You) 2019
 • Psyykkinen valmentaja (Trainer4You) 2018
 • Painonnoston ohjaajakoulutus (SPNL) 2017
 • Liikuntaneuvoja (liikunnanohjauksen perustutkinto, LPT) 2015
 • Urheiluopistojen Personal Trainer -koulutus 2015
 • FISAF/EHFA Peruskoulutus (kuntosaliohjaaja) 2013
 • Liikunnanohjauksen peruskurssi (LOK) 2013
 • ProFitness (aerobic) ohjaajan jatkokurssi, taso 2, 2013
 • Urheiluravitsemuksen perusteita avoimessa yliopistossa 2017-2018
 • Muita liikunta-alan koulutuksia ja kursseja

044 3022323 | teresa.pt@outlook.com

vismapaybanneri