Liikepankki

Status
Et ole vielä ilmoittautunut
Hinta
14,90 €
Aloita tästä

Kaipaatko apua isojen moninivelliikkeiden tekniikoissa? Haluatko löytää uusia liikkeitä kokeiltavaksi treeneihisi?

Vahva Nainen -liikepankista löydät sekä inspiraatiota uusiin treeniliikkeisiin, että tekniikkavinkkejä ja ohjausta ”klassikkoliikkeisiin”, kuten kyykyn ja maastavedon eri liikevariaatioihin sekä penkkipunnerrukseen ja leuanvetoon!

Liikepankki päivittyy sitä mukaa, kun Vahva Nainen -sivustolle tulee uusia valmennuksia ja/tai kursseja. Tällä hetkellä liikepankista löytyy yhteensä 61 kuntosaliliikettä (21 jalkaliikettä, 30 ylävartaloliikettä ja 11 keskivartaloliikettä) sekä lisäksi 18 erilaista liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittävää liikettä (jotka sopivat hyvin esimerkiksi huoltavaan harjoitteluun tai osaksi alkulämmittelyä).

Hinta liikepankille on tällä hetkellä 14,90 € jolla liikepankki on käytössäsi niin kauan, kuin Vahva Nainen -sivusto on olemassa.

Huom: Hinta saattaa nousta myöhemmin tuotteen sisällön päivittyessä / kasvaessa. Ostaessasi liikepankin nyt, saat kuitenkin myös kaikki tulevat materiaalit käyttöösi ilman lisämaksuja!


Mitä hyötyjä saat, kun ostat Vahva Nainen -liikepankin?

  • Uutta inspiraatiota ja ideoita treeniliikkeisiin
  • Pääset hiomaan isojen moninivelliikkeiden tekniikoita huippuunsa
  • Saat paljon “pro tipsejä”, joiden avulla varmistat muun muassa sen, että liike kohdistuu siihen lihakseen kuin pitääkin
  • Hyvillä treenitekniikoilla teet treeneistäsi turvallisempia –> ennaltaehkäiset rasitusvammoja ja loukkaantumisia, jolloin pystyt treenaamaan tuloksekkaasti ilman turhauttavia treenitaukoja
  • Kun ostat Liikepankin nyt, saat myös kaikki päivittyvät materiaalit käyttöösi!

Kurssi sisältö

Laajenna