Liikepankki

Status
Et ole vielä ilmoittautunut
Hinta
$12,90 €
Aloita tästä

Kaipaatko apua isojen moninivelliikkeiden tekniikoissa? Haluatko löytää uusia liikkeitä kokeiltavaksi treeneihisi?

Vahva Nainen -liikepankista löydät sekä inspiraatiota uusiin treeniliikkeisiin, että tekniikkavinkkejä ja ohjausta ”klassikkoliikkeisiin”, kuten kyykyn ja maastavedon eri liikevariaatioihin sekä penkkipunnerrukseen ja leuanvetoon!

Liikepankki päivittyy sitä mukaa, kun Vahva Nainen -sivustolle tulee uusia valmennuksia ja/tai kursseja. Tällä hetkellä liikepankista löytyy yhteensä 51 kuntosaliliikettä (17 jalkaliikettä, 27 ylävartaloliikettä ja 7 keskivartaloliikettä) sekä lisäksi 18 erilaista liikkuvuutta ja kehonhallintaa kehittävää liikettä (jotka sopivat hyvin esimerkiksi huoltavaan harjoitteluun tai osaksi alkulämmittelyä).

Hinta liikepankille on tällä hetkellä 12,90 € jolla liikepankki on käytössäsi niin kauan, kuin Vahva Nainen -sivusto on olemassa.

Huom: Hinta saattaa nousta myöhemmin tuotteen sisällön päivittyessä / kasvaessa. Ostaessasi liikepankin nyt, saat kuitenkin myös kaikki tulevat materiaalit käyttöösi ilman lisämaksuja!


Mitä hyötyjä saat, kun ostat Vahva Nainen -liikepankin?

  • Uutta inspiraatiota ja ideoita treeniliikkeisiin
  • Pääset hiomaan isojen moninivelliikkeiden tekniikoita huippuunsa
  • Saat paljon “pro tipsejä”, joiden avulla varmistat muun muassa sen, että liike kohdistuu siihen lihakseen kuin pitääkin
  • Hyvillä treenitekniikoilla teet treeneistäsi turvallisempia –> ennaltaehkäiset rasitusvammoja ja loukkaantumisia, jolloin pystyt treenaamaan tuloksekkaasti ilman turhauttavia treenitaukoja
  • Kun ostat Liikepankin nyt, saat myös kaikki päivittyvät materiaalit käyttöösi!

Kurssi sisältö

Laajenna